Lawfare
21288
post-template-default,single,single-post,postid-21288,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Lawfare

Lawfare

espaÑa en la lluita contra l’independentisme ha fet quebrar dos bancs, un d’Andorra i la seva filial espaÑola, s’ha petat la Sanitat catalana de la mà del director de l’Oficina Anticorrupció i el ministre de l’Interior Fernández Díaz, ha flirtejat amb un atemptat jihadista del qual es nega a aclarir-ne l’autoria i la relació amb l’organitzador i els serveis d’intel·ligència estatal, ha empresonat preventivament 2 anys el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, acusant-lo falsament de corrupció, ha derrocat el govern de Catalunya amb el Cop d’Estat del#155 i ha condemnat 6 consellers i dos lideratges civils, en un procés actualment en qüestió als tribunals d’Europa, a penes de presó duríssimes.

Ha enviat a l’exili el legítim MHP Carles Puigdemont i a tres consellers i els ha perseguit obstinadament pel jutge Llarena del Tribunal Suprem, fins que a Europa li estan cantant la canya, hi ha imputats, investigats o condemnats, per acusacions tan greus com pertinença a grup terrorista més de 4000 persones, l’infaust Tribunal de Cuentas ha aplicat multes abusives per fets que no han estat delicte per tal de destruir socialment els qui varen gosar posar unes urnes, s’han carregat tres presidents, els darrers de Junts, tots encausats i condemnats amb la col·laboració de la gent d’Esquerra

S’han orquestrat xarxes d’espies, intervenint il·legalment mòbils, ordinadors, utilitzant recursos estatals i fons reservats, utilitzant aplicacions espies com Pegasus, per accedir a servidors, mòbils i ordinadors, introduint programes de gravació, manipulant o directament creant proves, s’ha comptat amb la col·laboració incondicional de tota la representació mediàtica, que sense rubor s’han avingut a col·laborar amb tota aquesta trama mafiosa, mentint i manipulant per crear un entorn d’odi a tota espaÑa que fa temps és insuportable a canvi de ves a saber quines coses.

S’ha pervertit l’Estat de Dret i la Democràcia, fent del poder judicial de facto la tercera càmera legislativa i tot pel principi franquista de la indissolubilidad d’espaÑa … han fet tot això i segur que me’n oblido de coses i alguns, encara, posen en dubte la intencionalitat política del cas de la Presidenta Laura Borràs, au vinga, home!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment