Si no sabés
21255
post-template-default,single,single-post,postid-21255,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Si no sabés

Si no sabés

Si no sabés com sou, com heu maquinat i potinejat les coses per a apoderar-vos de el control de l’opinió a Catalunya, dels pocs escrúpols que teniu per eliminar la dissidència del debat mediàtic, substituint-la per la colla de llepaculs amb la que heu omplert tertúlies, telenotícies i programes de lleure a TV3 i Catalunya ràdio fins a fer-les inaguantables, potser us creuria.

Si no sabés el que heu fet per escombrar la pluralitat dels mitjans escrits de casa nostra inundant capçaleres privades i públiques amb els diners que són de tots perquè us amanyaguin amb imparcialitat impostada i el que és pitjor, s’acarnissin amb els que no són de la vostra corda, potser us creuria.

Si no sabés la manca d’escrúpols que mostreu en mentir-nos quan arriben eleccions amb la cançoneta de la independència per a fer el que us roti pels collons un cop arreplegats els vots, que és l’únic que us interessa per anar fent gros el femer en el que us heu convertit, potser us creuria.

Si no sabés lo mentiders que sou en dir una cosa i en fer l’altra, en mercadejar amb les il·lusions de milions de persones, en abraçar ideologies que esclavitzen les dones per quatre vots, col·laborar amb tribunals per eliminar la competència i escampar mentides pels mitjans de comunicació amb la col·laboració de panxes contentes, potser us creuria.

Si no sabés que us heu venut llengua i escola, que heu col·laborat amb l’enemic per l’hegemonia política, hipotecat el futur de tots nosaltres per uns quants indults i haguéssiu anat de cara, potser us creuria.

Si no sabés que no sou aigua neta, potser us creuria, potser si …

 

 

 

 

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment