Tant de bo …
21236
post-template-default,single,single-post,postid-21236,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Tant de bo …

Tant de bo …

Tant de bo t’enamoris d’algú que t’estimi, d’algú que entengui els teus defectes i els hi posi el teu nom, un per un, per acaronar-los cada nit. D’algú a qui no l’importi el moment quan el crema per dintre l’amor que sent i et digui bona nit amb una abraçada de les que la son venç.

Tant de bo t’enamoris d’algú que no es cansi de dir-te que ets preciosa, que mai no ha vist res més bonic, d’algú a qui no li faci por demostrar-te que està boig per tu i que ho cridi als quatre vents sense avergonyir-se’n, sense buscar altra cosa que el teu somriure quan el sents.

Tant de bo t’enamoris d’algú que s’apassioni, que et curi els dies dolents, que no deixi que et sentis sola i sigui remei dels mals que et fereixen i que la seva presència, ho faci tot serè i calm.

Tant de bo t’enamoris d’algú que tot i que erri, s’esforci per estimar-te a cor plè, que tingui del cert que ets la seva vida, que s’entesti en mantenir viva aquella mirada que el va fer sentir.

Tant de bo t’enamoris d’algú que et cuidi, et valori per damunt d’altres coses, que et besi les cicatrius sense obrir ferides noves … tant de bo t’enamoris, sip

tant de bo …

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment