Virus
21154
post-template-default,single,single-post,postid-21154,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Virus

Virus

Vaig tenir coneixement de Salvador Illa quan el seu partit, el PSC el va nomenar vocal del Parlament i des del primer moment no em va fotre ni mica de gràcia. Més tard quan va arribar a la secretaria d’organització, encara me’n va fer menys i ja quan Pedro Sánchez, ens el va fotre pels morros com a quota del PSC de titular en un ministerio del Reino de espaÑa, sense competències … ja ni us explico.
Hem tingut la mala llet que mentre manava ell, ens ha aparegut el #COVID19, i entre queixes de totes les comunitats i sorpresa a Europa, gràcies al decret Llei de la declaració d’Alarma, li van donar el timó de la crisi, usurpant les competències exclusives de les conselleries de Sanitat de les autonomies, com a Autoridad Competente … la vàrem cagar ben cagada.

Sota el seu lideratge, espaÑa s’ha convertit en el referent del qual NO s’ha de fer mai per lluitar contra una pandèmia, negant-se a fer el que tots els experts reclamen, epidemiòlegs eminents i l’OMS, fins a fer esclatar una infecció que d’haver actuat abans i copiant les bones pràctiques de la Xina i Korea, s’haurien pogut evitar.

I des de llavors, tots estem en règim de semi confinament, que no serveix per a una altra cosa que anar directes cap al primer lloc mundial d’infectats i el més trist de tot, de morts, que avui en dia ja s’enfilen cap els sis mil sense poder visualitzar la llum al final del forat.

I entre mantra i mantra, primer lo del que el virus no té territoris, passant per lo del que el confinament no és la solució, arribem al episodis dels testers fakes, la incapacitat per a proveir del material per a protegir el personal que ens cuida, arribant tb aquí a el top mundial de personal sanitari compromès pel virus.

I el que hauria de ser en qualsevol país una causa més que evident per fer-lo fora, en aquest país de merda encara li comportarà alguna menció.

Començant per ell, passant pel presidente Sánchez i acabant pel rei, no sabrem mai la merda tan grossa que ens ha caigut a sobre ….

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment