Ara, Europa!
21141
post-template-default,single,single-post,postid-21141,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Ara, Europa!

Ara, Europa!

I passa el que sol passar sempre quan espaÑa treu la cara per Europa, que els plouen les hòsties de tots costats. Ja va passar amb el miracle econòmic del Zapatero que segons ell permetia jugar a la Champions i el BCE primer i l’FMI després els varen fer adonar que de fet jugaven a regional i va passar en l’àmbit polític quan el G8 els va deixar de banda fins i tot fent-se còmplice de la matança d’Iraq.

Passa ara quan les causes, encara que siguin per una qüestió prejudicial formulada amb xuleria pel Marchena, els ha deixat amb el cul enlaire i tement que aquesta rebolcada només sigui la primera de les més de vint causes que enfilen els tribunals de la UE, el TJUE i el TEDH.

Son rucs, els hi havien dit abans des del Grup de Detencions Arbitràries de l’ONU, que el que estaven fent amb els Jordis, Sànchez i Cuixart, era un abús que atemptava contra una llarga llista de Drets Humans, però en comptes de fer-los cas, varen preferir desacreditar la Comissió com havien fet abans amb el Tribunal Suprem d’Schleswig Holstein i com si sentissin ploure, puntada a seguir i cap endavant.

I em fa l’efecte que els tribunals d’Europa ja en tenien ganes d’intervenir en un conflicte que estava posant a la UE en un escac i mat i que donava ales els populismes d’arreu de la ultradreta més perillosa des de la segona guerra mundial.

De moment el descrèdit de la justícia, encarnades pels Lamela, Llarena, Marchena i Lesmes comença a ser evident i espereu-vos que en els propers mesos pot ser colossal.

I a sobre Carles Puigdemont i Toni Comín, emparats per la justícia europea, amb immunitat per anar cap aquí i cap allà …… com diu el Boye, fem provisió de crispetes que ens ho passarem bé aquest 2020 …..

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment