Tardinator
21126
post-template-default,single,single-post,postid-21126,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Tardinator

Tardinator

He arribat a la conclussió que el Tardà és un robot alguna cosa així com un Terminator T-800, que en la primera entrega tenia la missió de passar per la pedra a la Sarah Connor per evitar que parís el fill que hauria de salvar la humanitat de la rebelió de les màquines, la diferència amb el Cyborg assassí és que ell en comptes de venir del futur, vé del passat i en comptes de la Sarah Connor a qui té ficat entre cella i cella és a Carles Puigdemont

L’homenot que s’hi troba molt a gust tractant-nos d’imbècils i idiotes, titllant l’independentisme d’estúpid per voler la independència que els d’Esquerra sempre ens havia promés i intentant descavalcar indissimuladament el lideratge del legítim president Carles Puigdemont exilat a Bèlgica i darrer escull que li fa ombra al seu Mossen. També busca tendir els ponts amb altres forces d’esquerres per a constituir una República espaÑola en un Estat Federal, en el que Catalunya se li reconeixeria l’status nacional dins d’una espaÑa plurinacional, l’enganyifa històrica de l’esquerra nyorda per tal de no accedir al referèndum que ens diria exactament si els catalans, estem per aquesta o per una altra història.

Perquè si cada un dels republicans espaÑols ens donés un euro, no en faríem prou ni per a comprar-nos el menú infantil del McDonalds, ho sento però algú ho havia de dir!

Sayonara Baby, és el que em vindria de gust dir-te a mi!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment