El Almendro
21111
post-template-default,single,single-post,postid-21111,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

El Almendro

El Almendro

La notícia de portada, què Iñaki Undargarín podrà gaudir, com diu la cançó d’aquell anunci tant famòs de turrons, d’un permís de set dies per passar a casa aquests Nadals. Si no fos per lo trist que és tot plegat fins i tot faria riure. Aquesta insistència per a endurir el càstig a un xaval al qui han agafat de cap d’esquila per una pràctica que en la família política és el més habitual ja passa de mida.

El pringat al qui varen destapar comissions milionàries en la trama corrupte que tocava de ple la Casa Reial, s’ha empassat el gripau que no li han fet passar a la seva esposa, la infanta i molt menys a l’inviolable que també hi va sucar pa en els negocis del gendre.

I d’aquí res vindran les peticions de tercer grau pels nostres presos i ja veuràs la que s’acabarà embolicant, perquè clar, si l’Undargarin fos independentista, la cadena perpètua li hauríem cardat. Mira ara la Laura Borràs com s’ha de veure per una pràctica habitual en totes les administracions públiques a espaÑa!

Si és que això de ser una democràcia tan plena cansa tant …..

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment