A fer feina!
21072
post-template-default,single,single-post,postid-21072,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

A fer feina!

A fer feina!

A vore nois, les urnes el passat #10N varen deixar clar que a Catalunya l’opció política triada per la gent per a gestionar les coses és Esquerra i ens podrà agradar més o menys, però no ens posarem ara “estupendos” per qüestionar el que la gent vota, no dèiem que els catalans això de la democràcia ens mola?

Potser si en l’entorn convergent no haguéssim fet tan malament les coses, si a cada armari que obrim no ens hi trobéssim algun mort sota les colxes, la gent que els vota haguessin fet una altra tria, perquè, deixem clares les coses, a més de ser independents els catalans també volem que no ens robin.

I quan hom mira cap PDeCat i hi veu per allà dintre a segons quines persones relacionades amb tres per cents, promotors de pactes estranys en Diputacions i Ajuntaments amb les forces a qui ara diem combatre, t’agafa una cosa que si no fos perquè per a molts dels que ara donen la cara per JuntsXCat, Carles Puigdemont, Quim Torra, Laura Borràs, Miriam Nogueras, Jami Matamala …. i un llarg etcètera, posaria la mà al foc sense cap recança, les vegades que facin falta, entenc què els que no els coneixen tinguin dubtes i triin votar altres opcions o simplement quedar-se a casa

Discutir la legitimitat d’Esquerra a exercir la seva opció política a Catalunya, espaÑa o Europa, no està bé, si més no si ens volem guanyar el dret a què quan canviïn les coses, que canviaran, no se’ns qüestioni la nostra. Ens han dit des d’Esquerra què la seva opció és la República doncs mira la mateixa que la nostre, l’únic que canvia és el camí triat per aconseguir-la.

Falta molta feina per a recuperar la confiança de més de mig milió de persones que ens votaven, l’espai que representa JuntsXCat necessita escatir moltes coses i quan hàgim fet això, potser recuperarem una posició hegemònica que ens hem deixat perdre nosaltres tot sols.

Apa vinga, menys plorar i a fer feina!!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment