Robagallines
21034
post-template-default,single,single-post,postid-21034,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Robagallines

Robagallines

Segons els jutges, el cas ERE del que l’altre dia se’n va jutjar una peça de les més de 150 de les que es compon, és segons tots els indicis, la trama de corrupció més gran que s’ha donat a espaÑa, junt amb els incomptables casos de la Gürtel i les derivades del cas Pujol encara pendents, l’evidència del femer en què s’ha convertit la política espaÑola en 45 anys, han robat tant que semblaria que ho han fet tota la vida els quatre robagallines aquests!

Quan es perd la vergonya i la por a ser descoberts es donen passes en fals i com que els tios aquests que s’hi han vist implicats tampoc son llumenera, només era qüestió de temps que s’anessin destapant. I si anem sumant d’aquí i d’allà veurem quantes escoles, hospitals, carreteres, vies de tren, etc. hem deixat de tenir per culpa d’aquesta colla de mangants. Això sí, molta inhabilitació i condemnes de presó, però de retornar les peles res de res!

En el país en el qual amb la guardiola de les pensions es salven els bancs de la mala gestió dels seus staffs, s’ajuden a pagar les indemnitzacions a les quals han estat condemnats per les estafes que han estat fent durant anys, clàusules sol, IRPH, despeses hipotecàries, és normal que passin aquestes coses i molt m’estranyaria que el tema s’acabés aquí.

Líders en corrupció, en atur, en la manca de llibertats …… collons quants incentius que tenim per no voler marxar d’aquí els catalans!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment