I love Human Rights
21007
post-template-default,single,single-post,postid-21007,single-format-gallery,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

I love Human Rights

I love Human Rights

Amnesty InternaTional és des de 1961, l’organització de referència en la lluita pro Drets Humans en l’àmbit mundial. Els seus informes, resolucions, consells i denúncies s’han fet servir com a pedra de toc per governs de tot el món per a calibrar l’estat de salut dels drets fonamentals en el nostre planeta. Potser per això ha fet un mal especial l’informe que sobre el judici i les condemnes del Procés va presentar ahir.

I en va fer perquè d’un plomall va posar en evidència que a espaÑa no solament no es respecten els Drets Humans amb relació a la guerra declarada contra l’independentisme català sinó que per fer-ho, ha posat en risc un munt de Drets Fonamentals, bàsicament el de Protesta, Manifestació i Llibertat d’Expressió que ara es troben penjant d’un fil.

Exigeix AI en el seu informe l’alliberament immediat de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez i alerta amb els qualificatius de, desproporcionada, excessiva, restrictiva, imprecisa i perillosa, la sentència dictada per Sedició, delicte que només s’entén des d’una violació flagrant de totes les llibertats a través de les que expressar la queixa.

És evident que fa mal, quan veus portaveus de partits suposadament d’esquerres que sovint exigeixen a altres governs el compliment de les recomanacions de l’ONG, menystenir el contingut de l’informe i sobreposant la condemna del Suprem a les conclusions, si el contingut de l’informe hagués estat justament el contrari, hagueren fet el mateix?

I es veu també el molt de mal que ha fet quan a les portades de la premsa, tant bel·ligerants contra qualsevol cosa relacionada amb el procès, passen de puntetes una cosa tant important com que et diguin per enèsima vegada que espaÑa és un Estat al nivel de països com Rússia, Turquia, Nigèria, Pakistà, Sudan, Korea …… en l’informe que Amnesty elabora cada any.

Res de nou, els havien dit el mateix abans el Grup de Detencions Arbitràries de l’ONU, ITW, FIDH, CIJ …… i espaÑa els ha fet el mateix cas. Potser quan comencin a arribar les sentències dels tribunals TJUE i TEDH els posaran les piles ……

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment