Hi ha moments
20983
post-template-default,single,single-post,postid-20983,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Hi ha moments

Hi ha moments

Hi ha moments en els que et sents vell, sense forces i quasi vençut. Anys enllà de les ganes i l’empenta dels vint anys, amb masses confrontacions a l’esquena i la mandra de lluitar-ne de noves, es barreja entre les olors d’una crisi que ofega i el crit dels qui la ploren, la recança d’una esperança tant obligada com impostora. Si no fos així que ens quedaria?

Hi ha moments en els que de tant repetir-les les paraules gastades i buides que invoquen el coratge de les antigues guerres conviden a no ser escoltades, solucions passades que no ho son ara ens sonen falses, sense cap valor, ens derroten. Resignats, humiliats i impotents, encaixant les patacades una darrera l’altra sense poder reaccionar, ni per alçar el cap i cridar “Prou!”.

Hi ha moments en els que ens convindria recuperar aquella ràbia lliure i salvatge d’altres temps, energia d’il·lusions perdudes per a ressucitar les lluites oblidades, omplir-nos els pulmons d’aire fresc i respirar, albirar el futur amb la mirada renovada, enfilar els problemes directament a la cara i sense por, citar-los a la batalla i altre cop guanyar i sentir-nos grans, de nou com a gegants!.

I aquest moment és ara!.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment