10 de 12 …..
20977
post-template-default,single,single-post,postid-20977,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

10 de 12 …..

10 de 12 …..

espaÑa no se n’ha estat mai d’hòsties reprimint els presidents del nostre govern. Dels darrers dotze presidents, deu, han estat afusellats, a la pressó, condemnats, inhabilitats o en l’exili. El cas més sagnant, el del President Companys, del que encara no s’ha restituit l’honorabilitat presa, en un judici injust i inmoral, perpetrat per un tribunal militar feixista i que va acabar amb el MHP, afusellat en els mur del castell de Montjuic.

Es fa difícil endevinar els alicients que ningú a casa nostra pot tenir ara mateix per pactar amb una colla que o et sotmets o et reprimeixen de la manera més despiatada i brutal. Avui és el MHP Quim Torra qui està a un pas d’engruixir la xifra ja que se l’està jutjant acusat per la JEC, l’infame i arbitrari Tribunal Electoral Central posat en evidència pel mateix advocat General de la UE i d’aquí a unes setmanes pel TJUE en relació a la immunitat del Vicepresident Oriol Junqueras i de rebot les del President Carles Puigdemont i Toni Comín obtinguda en les recents eleccions al Parlament de la UE, per penjar una pancarta demanant l’alliberament dels Presos, ni més ni menys!!! A espaÑa es veu que les urnes, pancartes i llaços tenen pitjor consideració que robar, espoliar la caixa de la Seguretat Social o tenir un sistema educatiu que els posa en el núm 1 del fracàs escolar.

Paral·lelament, Amnistia Internacional i abans ITW, FTDH, el Grup de detencions arbitraries de l’ONU, l’EuroMed Rights i més de 50 organitzacions menors, deixen amb el cul enlaire els tribunals espaÑols fent declaracions i exigixnt l’alliberament dels presos i denunciant la vulneració greu dels seus drets en el judici farsa que els ha condemnat a gairebé 100 anys de presó per votar.

La llista completa la teniu aquí:

  • Enric Prat de la Riba – empresonat
  • Josep Puig i Cadafalch – exiliat
  • Francesc Macià i Llussà – empresonat i exiliat
  • Lluís Companys i Jover – Empresonat i afusellat
  • Josep Irla i Bosch – exiliat
  • Josep Tarradellas i Joan – exiliat
  • Jordi Pujol i Soley – empresonat
  • Artur Mas i Gavarró – comdemnat
  • Carles Puigdemont i Casamajó – exiliat
  • Joaquim Torra i Plà – ?

Potser sí que ens tenen una mica de mania des de Madrid, no?

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment