Diuen els que en saben
20933
post-template-default,single,single-post,postid-20933,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Diuen els que en saben

Diuen els que en saben

Diuen els que en saben que el que ha passat en poques hores i que no va passar en els darrers mesos no és cap cosa improvisada, que l’acord entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias sempre havia estat més a prop del que es deia i que només per les interferències internes de l’aparell del PSOE no s’havia arribat a fer.

Diuen els que en saben que en totes les negociacions delegades pel president hi va haver sempre el desig inconfessable del no acord i acabar fent el que li convenia a l’IBEX que son els que de veritat manen.

Diuen els que en saben que els barons del PSOE, que es passen tot lo dia conspirant i donant pel cul a la gent que els voten pensant-se que son socialistes i tenen menys d’esquerres que el Bertín Osborne i l’Arèvalo cantant a duo el novio de la muerte, son els que varen forçar les darreres eleccions a contracor de Pedro Sánchez i el seu cap de gabinet, Iván Redondo. La seva opció, tret d’un resultat espaterrant que els apropés a la majoria absoluta, més absoluta, era la gran coalició amb el PP.

Diuen els que en saben que el PP forçat pels resultats dels feixistes de VoX, varen veure com els mossegaven el cul pel lideratge de l’espai de dretes i que la gran hòstia dels de l’inútil del Rivera, el pitjor polític que ha parit mai espaÑa des de l’època d’Acebes, d’aquesta història ja no en volien saber res a no ser que en el tracte es posés a sobre de la taula el cap del mateix Pedro Sánchez.

Diuen els que en saben que els malparits barons psoistes ja tenien preparada a Susana Díaz, que com que estima tant al Pedro des que li va fotre la coça al cul en la pugna pel control del partit ja tenia les maletes preparades per venir a Madrid i assumir la presidència d’espaÑa, ja que en el país veí no cal ser diputat escollit per ser president del govern.

Diuen els que en saben que Esquerra Republicana, actor indispensable en l’acord d’esquerres que es planeja, estaria per donar suport davant la intenció del Sánchez i l’Iglesias d’abordar el tema de Catalunya i el dels presos d’una vegada per totes tal com s’hauria d’haver fet des d’un principi.

Diuen els que en saben que l’única manera de sobreviure que li quedava al Sánchez era aquesta i que per conservar el lloc fins i tot està disposat, declaracions i cagades fetes en campanya, a fer els gestos que calguin amb els d’Esquerra, per a solucionar d’una vegada el conflicte amb Catalunya, molta voluntat hi hauran de posar.

Diuen els que en saben que per experiència son savis que un espaÑol és un espaÑol sempre, d’esquerres o de dretes i que la quarantena és obligada quan es negocia amb ells …..

Diuen …..

Il·lustració original http://www.tvboy.it
Canal Instagram https://www.instagram.com/tvboy

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment