Excepció d’Estat
20921
post-template-default,single,single-post,postid-20921,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Excepció d’Estat

Excepció d’Estat

No hi ha dret, els de la BRIMO marejats des d’Alcanar a la Jonquera, tot lo dia dins els furgons AP7 amunt i avall per les merdes aquestes que cremem a les carreteres i a la disfressa de l’exèrcit d’Star Wars imperial no hi tenen ni un putu foradet per treure la tita per fer un riu! a ningú se li havia acudit abans? …..

I quan els criden a la Jonquera i arriben allà, hem muntat la paradeta kilòmetres més aval i així no hi ha maneres que puguin fer la seva feina, hòstia, si la de pegar el personal, disparar FOAM i escampar gas pebre sobre el personal, ni tant sols hem sigut capaços de portar quatre escopinyes i vinagre per convidar-los a un vermouth, agermanats com cal, això sí el Fairy …… Si és que els fem emprenyar volent, els indepes terroristes ens hem tornat d’una manera que no semblem ni catalans.

Els del Tsunami també han obert franquícies a Euskadi i els bascos que els agrada poc la gresca, s’han apuntat a la festa a la primera, apa, Irún tancat! Tot això es veu que afecta molt l’economia tot i que a espaÑa diguin que no, però mira fins i tot el Marlaska ens està buscant. Els estem fotent el país potes enlaire i l’Abascal aquest ja no sap si menjar-se les ungles o els dits de l’impotència, al final vindrà ell i el seu cavall, ens posarà en filera i ens fotera matarile! Ai quan ho sàpiga el Sánchez Llibre i li expliqui al Borbó, això serà brutal!

Al final sí que serà cert i s’hauran de sentar a negociar els Picapiedra, tú o presenteu proposta o us rendiu ja!

Wenu què triin ells …..

 

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment