VoX bunny
20908
post-template-default,single,single-post,postid-20908,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

VoX bunny

VoX bunny

A espaÑa fa molt de temps que s’està flirtejant amb el feixisme, de fet d’ençà que va morir Franco l’havíem deixat hivernant i tret d’un parell de cops de cua com l’operació Galaxia, el més seriós del 23F i en les commemoracions de la mort del Caudillo els 20N, no n’havíem sabut gaire més, per no saber no sabíem ni quants eren fins que no va aparèixer VoX.

Un cap d’Estat imposat pel dictador i acceptat en una Constitució feta sota pressions colpistes, el grapat de militants del règim que es varen mimetitzar com camaleons en l’entramat Administratiu, Polític, Judicial, Econòmic i Militar fan difícil fer net. De cop han començat a sortir primer pel 15M i ara per les reivindicacions de Catalunya, com a cucs de la terra molla després de la pluja, era qüestió de temps. Ahir va sortir el conillet del barret de copa i són ja la força política en el Congrés.

espaÑa haurà de triar si la preocupació continuen essent els 23 escons independentistes, representació de la reivindicació democràtica d’una majoria d’un poble que volem decidir el nostre futur votant o els 52 escons de VoX reflex d’una realitat feixista que sempre han negat i que ja no poden ignorar. A Europa el debat ha portat fa temps a ignorar-los, enfrontar-los, il·legalitzar-los i perseguir-los llei en mà, aquí en canvi la repressió ha estat contra els independentistes. Si no ensenyem en les escoles tot el mal que va fer el feixisme mai sabrem el monstre real que és.

Ahir els va esclatar a la cara la trista realitat, a espaÑa hi ha avui 3.640.063 feixistes sense complexos i la sospita que dels que no s’han visualitzat, per vergonya, encara en queden uns quants milions més.

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment