#155 i pel cul te la “hinc”
20891
post-template-default,single,single-post,postid-20891,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

#155 i pel cul te la “hinc”

#155 i pel cul te la “hinc”

La meva mare l’altre dia em va preguntar sobre una notícia que havia llegit per Facebook i que deia que el govern espaÑol preparava controlar els entorns digitals, elaborant una Llei que li permetria tancar webs, restringir l’accés a Internet o silenciar les comunicacions mòbils sense cap tutela judicial, una pseudo dictadura digital, vaja. Vaig fugir d’estudi perquè la Roser a vegades llegeix deu a on hi diu cinc i dient-li si es pensava que una democràcia plena com espaÑa podria ser mai com Xina o Rússia, especialistes en Censura digital, vaig sortir del pas. Va fer aquella ganyota que fa quan em vol fer sentir culpable d’alguna cosa, es va queixar molt pel poc cas que li faig sempre i es va posar a remenar l’escudella que per cert li surt molt bona.

 
No hi vaig pensar més en la conversa fins que aquest matí he encès l’ordinador i a la pantalla m’ha aparegut Carmen Calvo amb cara de mala hòstia, preguntant-me a quina pàgina volia anar, quan li he dit els diaris que llegeixo ha fotut un xisclet amenaçador, m’ha dit que això només ho llegíem els catalans terroristes, sediciosos de merda i indepes i m’ha tancat l’ordinador. Ja no l’he pogut engegar més fins que explícitament he comdemnat la violència dels CDR‘s i del #TsunamiDemocràtic i així i tot i amb restriccions, he pogut llegir la Razón, el Mundo, l’ABC, la Vanguardia, el País, Marca i As, que es veu que ja els està bé tot això de la censura i no els han vetat, premsa lliure en diuen, ves!
 
Sorprès pel que passava he agafat el mòbil per assessorar-me legalment, primer amb els de l’IRIDA, després amb el grup Juristes per a la República i més tard amb els del Col·lectiu @Drets, però m’ha sortit una locució que em deia “el número al que vd. está llamando se encuentra fuera de cobertura constitucional en estos momentos, vuelva a intentarlo pasados unos 25 años ….. tut tut tut” …. collons 😳!
 
Ves què al final lo de la meva mare sigui cert i a un govern tant curós amb els Drets Humans i les llibertats individuals de tots els seus ciutadans com el d’espaÑa li hagi entrat la paranoia i estigui controlant al personal a tort i a dret com els que cremaven llibres en la novel·la del Bradbury, Farenheit 451 …..
 
Vaig a mirar que no sigui que en el meu DNI hi posi Turquia en comptes d’espaÑa …….

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment