KEEP CALM, Llarena
20876
post-template-default,single,single-post,postid-20876,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

KEEP CALM, Llarena

KEEP CALM, Llarena

Fa tot l’efecte que amb Llarena han buscat algú dins el món judicial que estigués disposat a fer-los la feina bruta a canvi de promoció personal. Segur que passar de l’Audiència Provincial com a instructor a president i d’aquí al Tribunal Suprem té poc a veure amb el Procés i molt amb la capacitació personal, no sieu mal pensats.
Per això s’ha convertit en la riota de la judicatura internacional, aquella que té en el Dret Internacional el primer nivell d’aplicació en les seves sentències, perquè els episodis de les euroordres i les successives bufetades que ha rebut per part d’Escòcia, Bèlgica, Suïssa i Alemanya en un país seriós, l’hagués portat a la dimissió o el cessament.

Tampoc ha ajudat massa la instrucció tan irregular a on l’estricte concepte de llei ha donat pas a unes confabulacions més d’acord a qualsevol guionista de Netflix que d’un jutge del Suprem. Però vés, ell no deixa de ser una baula en la cadena de repressió que va començar en el Partit Popular, el traspassat Fiscal General Maza, l’Audiència Nacional i finalment el Suprem, a l’espera de les resolucions del Constitucional que molt m’equivocaria si no fessin la mateixa feina.

Tots els que han participat de l’Aquelarre els han promocionat, bon negoci això de vendre’s la integritat …

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment