El Preparao
20853
post-template-default,single,single-post,postid-20853,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

El Preparao

El Preparao

Quan algú pretén ser rei, hauria de mirar, com a mínim de caure bé a qui ha de regnar. El mataelefants, era un toca campanes reial, comissionista, faldiller i poca traça, que fins molt al final del seu regnat tenia el consens entre monàrquics i republicans, queia bé. El Campechano li van posar.

Ens vam acostumar a un borbó a qui li funcionava millor la soca que el cap però que no emprenyava massa en les qüestions d’Estat. Entre ficades de pota, 23F i un munt d’amants, va arribar el moment en el que el descrèdit éra tant gran què o s’hi posava remei o se li revoltava el remat i de la mateixa manera que ens el varen encolomar a ell, per drets de sang, ens van encasquetar el nou coronat, el Preparao.

L’educació en les millors escoles, una joventut en l’estranger i un tarannà que se’l suposava tan liberal en un monarca que fins i tot va fer reina una divorciada, no li va privar el 3 d’Octubre del 2017 institucionalitzar la cacera de catalans, el “A por ellos” oficial i salvatge que va donar tret de sortida i sopluig institucional a una acció de càstig contra els catalans que encara dura, amb nens i àvies hostiades, judicis obscens, empresonaments injustos i repressió, molta repressió ….. és tant el mal causat que quan ve a Catalunya, n’és tant conscient que s’ha d’amagar!

I és que d’un país en el que encara es criden vives a Franco 45 anys després de la seva mort, que fou qui restaurà la monarquia d’amagat el poble de qui pretén vassallatge, que te’n pots esperar….

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment