L’INE i els mòbils
20380
post-template-default,single,single-post,postid-20380,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

L’INE i els mòbils

L’INE i els mòbils

Ja està, hòsties tú, ja l’hem liada, l’INE demana les dades del seguiment dels nostres mòbils a les tres grans telecos que operen a espaÑa durant 8 dies, per un treball de camp tan innocent com el de fer un estudi sobre els nostres hàbits de consum per Nadal i no heu trigat ni cinc minuts els collons de catalans terroristes en veure en això intencions repressores i il·legals, el Big Brother en dieu. Esteu ben malalts!.

Com podeu arribar ni a pensar, que una Democràcia Formal com espaÑa, a on es respecten escrupolosament tots els Drets Fonamentals dels seus ciutadans gràcies a l’exemplar funcionament de la separació de poders, reconegut per organitzacions internacionals tan poc sospitoses com l’ONU, Human Rigths, International Amnisty, etc que ho avalen, es dedicarà a espiar-nos per a construir acusacions de Violència, Sedició o fins i tot de Terrorisme? Que us heu pensat que això és Turquia? Conspiranoics què us heu tornat tots plegats!

Qualsevol diria que en aquesta Democràcia Homologable i Plena es permeten violacions dels Drets Humans a través d’actuacions irregulars com passa a EE.UU. Alemanya, França o Anglaterra a on estructures para-estatals i tricornades confabulen i conspiren per a fabricar relats amb l’únic propòsit de trinxar els adversaris polítics? Au va què heu vist moltes pel·lícules vosaltres!!

I estigueu tranquils que d’aquest estudi no en sortirà res que ens pugui perjudicar, estem coberts a més per l’article 149.1.31 de la CE i per la Llei de la Funció Estadística Pública en la que expressament s’encomana a l’INE la protecció i l’anonimat de les dades personals a través del Secret Estadístic i com que ja ha quedat demostrat que espaÑa no incompleix CAP de les seves lleis ….. això no ha passat mai, ni en els temps del Franco!

Apagueu els mòbils per si de cas …..

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment