Homes, homenots i cagamandúries
20352
post-template-default,single,single-post,postid-20352,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Homes, homenots i cagamandúries

Homes, homenots i cagamandúries

Javier Lamban és un d’aquells nans mentals que han crescut mamant dels pits de la progressia quan el seu lloc natural és dins del pot del conservadorisme més exacerbat. Dins la suposada esquerra a espaÑa d’aquests n’hi han uns quants, Bono, Fdez Ibarra, Guerra, Fdez. Vara, Susana Díaz ….. el llistat seria tant gran que no ens l’acabaríem. El trist és que aquesta mitjania va estar estudiant la carrera a Barcelona, 5 anys que nol i varen servirs per a fer-se un home de profit.

No és estrany que el franquisme hagi perdurat fins als nostres dies 45 anys després de la mort del dictador, com tampoc ho és que en un país a on els d’esquerres es vanten com aquests d’avantpassats que varen viure i lluitar pel feixisme, es produeixin espais temporals abundants a on les llibertats es posin en perill amb total impunitat.

Dretes i esquerres han perdurat en els tics més totalitaris de la dreta més extrema i no han dubtat en posar-se d’acord per aplicar la repressió donant suport a cops d’estat legalitzats amb el #155 o apliquen repressió indiscriminada en situacions que exciten de manera vergonyosa per tal de justificar la repressió que aquests dies veiem pels nostres carrers.

Fins i tot anant de la mà d’un ministre tant fosc com el Íñigo Mendez de Vigo and the remembers per a saquejar amb total impunitat el museu diocesà de Lleida d’unes obres comprades de manera totalment legal que ara s’estan podrint per la humitat a Sixena …..

i tot això perquè no ho tinguem els catalans ………

 

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment