Maulets
20121
post-template-default,single,single-post,postid-20121,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Maulets

Maulets

No hem deixat mai de ser-ho, Maulets! l’embrió revolucionari i d’esquerres que anys enllà lluitava per a la Independència i la reunificació dels Països Catalans des del pacifisme, l’ecologia, el NO patriarcat i la lluita de classes …. tot una declaració d’intencions.

I és que als catalans això de revoltar-nos ens vé de lluny, la revolta d’Aissó, de l’Alt Llobregat, de les Barretines, de Berenguer Oller, dels Burots, Corpus de Sang, l’Avalot de les faves, Fets d’Octubre, Guerra dels Remences, l’alçament de Mieres, l’Avalot dels pobres o la Setmana Tràgica …. som així de violents, ho portem en l’ADN.

I el que passa amb el perdre guerres, el peix al cova i el collons d’els Pujol que ens van tenir entretinguts amb lo de Banca Catalana mentre s’emportaven les pessetes de tots cap Andorra, que ens tornem xais i no en teníem ja el record i tret de les collonades de coloraines i d’altres performances per a la història del TBO, n’havíem perdut el costum, però això sí els carrers sempre eren nostres i el món ens mirava un xic.

I ara amb la sentència va i ens puja l’adrenalina i de cop sortim a empaitar policies pels carrers de Barcelona mentre ens reventen els ous amb les porres i ens treuen els ulls de les òrbites a cops de bales de goma ….. ja ni catalans semblem …. I als nostres polítics que anaven a l’oficina a fer de 8 a 15 per molt bon sou i ens tenien entretinguts una estona amb lo de les estructures d’Estat, fer efectiu el mandat del Primer d’Octubre i eixamplant les bases, se’ls han posat els pels de punta veient que això no ho aturen ni ells fent servir les mateixes paraules mortes de sempre.

Al menys si hem de perdre altre cop que ens agafi dempeus i no de genolls

 

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment