Spain is a fascist State
19437
post-template-default,single,single-post,postid-19437,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Spain is a fascist State

Spain is a fascist State

Ha costat 44 anys arrancar la mòmia del mausoleu del Valle de los Caídos però finalment ahir, Franco va protagonitzar el seu segon alçament nacional, aquest cop en helicòpter, camí del cementiri de Mingorrubio sota una expectació que ni quan Marco i l’Amedio varen trobar sa mare.

I és que no deixa de ser estrany que en la Democràcia Formal més repetida dels darrers mesos s’alci el monument al feixisme més important que es conserva en l’àmbit planetari, en lo del nombre de fosses comunes sense noms i en el de desapareguts, la primera d’Europa que no està mal.

És sorprenent, que en aquest Estat de Dret de pega que s’exigeix el compliment de totes les seves lleis als catalans, els altres facin el mateix cas a la seva pròpia Llei de Memòria Històrica que Pedro Sànchez al Quim Torra quan condemna la violència, què entre d’altres coses els obliga al retorn de la dignitat de totes les víctimes i represaliats republicans, la retirada de tots els símbols franquistes, la penalització dels gestos i exhibicions feixistes i el reconeixement històric i la divulgació del que va passar, única forma de normalitzar la injustícia perpetrada als que varen perdre la guerra.

Tocaria fer dissabte amb el franquisme, incrustat en l’ànima d’un país que a la mínima oportunitat ens recorda el seu fosc passat, amb procesos judicials inventats, retorçant les lleis fins l’infinit, buidant els ulls dels que es manifesten, reprimint els joves pels carrers i places de les nostres ciutats i dictant sentències injustes per ser incapaços de dialogar …. per cert i amb la monarquia, herència directa de la dictadura, què en farem?

I tot això provocat per un tiu amb un sol ou …..

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment