Violències
18915
post-template-default,single,single-post,postid-18915,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Violències

Violències

 

Dissabte mentre mirava que la poli deixés marxar un vailet de poc més de 15 anys, un imbècil disfressat de Darth Vader em va pegar amb la porra. Me’l vaig mirar, li vaig donar records per a la seva mare i me’n vaig anar. A casa ja, vaig ésser conscient que si m’hi hagués enfrontat, ara estaria tancat amb una acusació per terrorisme per plantar cara a un subnormal, amb llicència “pa matar” i amb el cervell d’un mandril afectat per un trastorn generalitzat del desenvolupament …..

Pel Ministre Marlaska això no és una violència real que exigeixi cap condemna, diferentes les accions de defensa dels que no es deixen pegar, què sí que són de violentes i de manera evident, pública i notòria, fent contricció cristiana amb penediment sincer i de genolls si pot ésser, s’han de reprovar.

I t’ho exigeix el representant d’un govern incapaç de condemnar ni la violència dels GAL, ni la dels goril·les que pegaven a Sol el 15M ni dels que ens varen venir a hostiar d’arreu d’espaÑa l’#1oct, mostra de cinisme colossal, pròpia d’un estat què no té gens de respecte pels Drets Humans. Això és el que estan fent amb el MHP Quim Torra

I per a construir el relat que els permeti justificar qualsevol barrabassada passa que mentre han escrit la seva història perpetrant el genocidi de milions d’indígenes a Amèrica, fet que commemoren cada 12oct, dia de la Hispanitat, cremant en les fogueres de la inquisició a milers de dones i homes per heretges i bruixes en el nom d’un Déu particular, causant més de 300.000 morts en l’aixecament contra la república en una guerra civil encara per jutjar o embarrancant-se en una nit de whisky i galetes en una massacre a l’Iraq justificada per la mentira de les armes de destrucció massiva que no varen aparèixer mai. Mentre tant estan desitjant que es mori un policia ferit en els disturbis de Barcelona, per a titllar-nos als independentistes de criminals.

No hi ha organització de defensa pels Drets Humans que no condemni, a espaÑa pel que està passant, mentre aquí tot això es justifica per la unitat Nacional ….. Spain is Different, mooooolt different,

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment