#11S2019
17864
post-template-default,single,single-post,postid-17864,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

#11S2019

#11S2019

L’èxit d’aplegar 600, 700, 800 mil o un milió de persones 9 anys seguits el sabem nosaltres que sempre responem i els que en fan befa del descens de la participació i que en sa puta vida han sigut capaços d’aplegar un #12octni un 10% d’aquesta munió a tota espaÑa amb autobusos i bocates pagats.

I sí, és cert que el mèrit d’això lluny dels eixampladors de bases i altres polítics de pega, és de la gent de a peu que aportant cada un el que podem i pagant-nos les festes de les nostres butxaques, seguim amb l’objectiu de la independència viu i amb la determinació inesgotable de caminar cap a la República.

Ahir els havia de caure la cara de vergonya a tots els poca-penes que en els darrers dos anys han traït la nostra voluntat i anhel abandonant el que tots varem dir l’1 i el 3 d’octubre del 2017 i que ens han deixat orfes dels lideratges sense els quals és molt difícil reixir en l’objectiu de la independència.

Els partits més que escoltar com els estiraven les orelles els que ahir es manifestaven a Barna haurien de llegir com l’advertiment seriós que és, el missatge dels que no hi varem esser.

No es pot abandonar a qui ha fet possible arribar fins aquí, mutant com si res missatges d’independència pels de llibertat dels presos ni abandonar la sortida unilateral per la por a la repressió sense conseqüències, no fa falta que siem ‘molt dolents’ a ulls de l’amo per que se’t tirin a sobre jutges i fiscals demanant-te 5 anys només per despenjar una bandera.

No sé qui ho ha de sacsejar tot per revitalitzar altra cop les mobilitzacions, volgudament s’ha anat arraconant des dels àmbits d’ERC i PDeCat, els que des de l’exili ho podrien fer, però si els que son caps visibles de les formacions que avui son majoria suficient en el nostre Parlament per fer efectiva la declarada República no ho volen fer per por a perdre seients i pagues, potser n’haurem de buscar uns d’altres que s’atreveixin a plantar cara a l’Estat repressor i desobeïr.

No és bona cosa que en un 11S ens mirem més el no punxar per l’assistència comparant-nos amb les manifestacions de fa deu anys i ja n’hi han prou d’excuses per les pors i incompetències dels que haurien de ser el nostre far i no exerceixen, si no hi han pebrots us aparteu i que en vinguin d’altres però deixeu de prendre’ns el pel!!

“Que la prudència no ens faci traïdors” deia Jordi Carbonell i jo dic ara compta que per eixamplar les bases no acabem essent menys perquè això tb seria traició

Visca la Terra Lliure!!!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment