un tiu normal
17814
post-template-default,single,single-post,postid-17814,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

un tiu normal

un tiu normal

Sóc dels què han crescut entre contradiccions i incerteses, dels què procuren no fer mal ningú ni que n’hi en facin, dels què s’emocionen fàcilment sense fer-ne faramalla i què s’esforcen a parlar clar sempre i a no amagar-se de res. Dels què lluiten més que dels que somien i trien tocar de peus al terra en comptes de fer volar coloms.

Dels què els costa transmetre el que senten i no saben llegir massa bé els senyals que els arriben, dels què parlen més amb els ulls i apaguen la veu, dels adictes als delators silencis d’aquelles pors amb les que he fet vida des que era un nen.

Dels què s’han fet experts a cops d’un mestratge rígid en mutar en recança l’espontaneïtat d’obrir-se, dels què no es mostren febles i vulnerables per a no patir en excés, dels què no han descobert fins a massa gran la intenció en l’amistat d’una abraçada i la tendresa del petó d’un amic.

Dels què es donen en tot a aquells que saben acaronar-los l’ànima i els fan sentir estranya la emoció gens esquerpa d’un bes, dels què els dol el cor quan estimen i aprenen que la vida és garrepa en regalar-te més il·lusions de les que et pren.

Dels què han aprés la solitud en l’enyor d’una pell, modelant la vida esquitxada de somnis i a reviure fins a l’infinit l’estremidora tendresa d’un t’estimo dit a temps …..

….. un tiu normal …..

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment