M’agrada
16190
post-template-default,single,single-post,postid-16190,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

M’agrada

M’agrada

M’agrada mirar-te adormida, quedar-me temps quiet sense fer soroll, perdut en aquell rínxol dels teus cabells, mentre oloro la teva pell, suau, humida, estremidora, vermella ……

M’agrada mirar-te, endevinar els pensaments que t’engronxen, cercar les paraules que respires baixet, una darrera l’altra, en el teu alè, dolç, tranquil, calent, seré ……….

M’agrada mirar-te, buscar els llabis entreoberts, regalar-me el moment d’aquell somriure lleu, voler-te tal com ets, generosa, boca grossa, a ulls tancats com un nen ……

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment