#EstoDaMiedo
17289
post-template-default,single,single-post,postid-17289,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

#EstoDaMiedo

#EstoDaMiedo

No, així no ho arreglarem mai, està vist què no és qüestió de quantes més mortes hi hagi, perquè aquests són els casos extrems dels quals ens lamentem quan ja és massa tard. La violència que els homes, TOTS nosaltres així en general, per acció o omissió practiquem contra vosaltres les dones és tan insuportable que no es pot aguantar més.

No vindrà de cap home ni de cap dona sota les ordres d’un home, perquè senzillament cap de nosaltres ens podem imaginar ni per un segon el que deu ser l’assetjament constant que patiu en qualsevol dels entorns normals en els quals els homes ens hi movem sense cap perill, en el treball, vida social, anant a buscar el cotxe al parquing, gaudint del lleure, practicant esport o tornant de copes …..

Cal ser radical, cal deixar de fer Consells d’Experts què serveixen per a poques coses i donar-vos decididament el comandament en la solució i des de la radicalitat feminista, dotant de medis i poder, buscar d’entrada una actuació de xoc que faci entendre d’una vegada que CAP actuació masclista, ni un acudit ni una broma, serà acceptada i que a partir de ja, perseguida i castigada, és trist però pel que sembla no ho entenem de cap altra manera nosaltres, semblaria que només pensem amb la titola i deu ser així.

I a la llarga, també, canviar l’educació a casa i a l’escola i la cultura social d’un patriarcat que us menysvalora i menysprea, que us sent com a propietats sense ànima, relegant-vos al paper simple d’objectes, però d’això els fruits ja no els veurem nosaltres.

Vaig començar a ser conscient d’aquest problema ara ha fet 30 anys quan va néixer la meva filla, la Niona i el que no vull per ella tampoc ho vull per a cap de vosaltres, cap!

#EstoDaMiedo

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment