Encaputxats
17283
post-template-default,single,single-post,postid-17283,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Encaputxats

Encaputxats

Ni reis comissionistes, ni jutges prevaricadors, ni polítics franquistes, ni forces de seguretat repressores, ni mitjans de comunicació embusters, ni cúpules empresarials xantatgistes, ni financers corruptes, el problema són els quatre nanus encaputxats que es manifesten en contra del feixisme per evitar ser identificats i encausats com a terroristes com l’Adrià o la Tamara. El mantra d’avui és que ja no els volem al costat nostre perquè dona mala imatge anar tapats.

Fa poques setmanes quan els veieu des del sofà de casa, tallant autopistes, bloquejant les vies del tren, ocupant els carrers que vàrem cridar que sempre serien nostres i fent la feina d’aquells polítics porucs que ens han deixat amb el cul enlaire defensant la República, la sang us cremava i el cor se us accelerava ….. però com que l’oficialitat ens diu i repeteix que és dolent portar caputxes …..

Hem sentit enveja del moviment dels Gites Jeunes, amb caputxes, passamuntanyes, bluff i ulleres fosques, fent barricades i enfrontant-se a la policia pels carrers de França, cremant contenidors i patint ferits i morts en la protesta, lluitant contra decisions socials injustes i vencent un govern superat per la revolta al mateix temps que contemplàvem impassibles com aquí el feixisme es convertia en el monstre assassí que sempre és i havíem de carregar amb la culpa d’haver despertat a la fera ….. i mentre tant els únics que li plantaven cara al carrer eren els encaputxats dels CDR‘s …..

I ara, comprem el relat que ens arriba des de fora, de veus interessades que criden a la desmobilització i entesa amb qui ens empresona, contra una violència imaginària que mai hem practicat i amb la que poder-nos criminalitzar des de la premsa reaccionària a sou d’interessos bastards i feixistes per haver llençat a terra quatre tanques, pintat als mossos amb coloraines i cridat sense temor el No Passaran?

Au vinga!!!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment