EL PREU DE L’Ètica?
17263
post-template-default,single,single-post,postid-17263,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

EL PREU DE L’Ètica?

EL PREU DE L’Ètica?

Què passa quan 1.800 Milions de € fan trontollar els nostres principis ètics, quan 6.000 llocs de treball en a l’indústria armamentística d’una zona especialment castigada per l’atur fan justificar la violació sistèmica dels Drets Humans que nosaltres defensem?

Què passa quan un periodista, Jamal Ahmad Khashoggi, és assassinat en una seu diplomàtica, esquarterat de viu en viu, esmicolat i embolquellat en bosses de plàstic i escampades les seves restes arreu? Doncs depèn de qui ho faci, si l’autor és l’Aràbia Saudita, gran amic de la família reial d’Espanya i amb qui es tenen grans interessos econòmics, segurament el que ha passat, ben res.

De fet el que sabem de l’Aràbia Saudita és que finança com Estat el terrorisme Islàmic, persegueix els homosexuals i els reclou a la presó, sotmet a les dones a incomptables vexacions de tota mena, promou guerres genocides en els Estats que els envolten, bombardeja els civils causant milers de morts molts d’ells nens petits, extorsiona amb el petroli el món sencer, alenteix la investigació en fonts energètiques sostenibles, manté un règim d’esclavatge amb els estrangers que treballen allà en condicions infrahumanes, decapita els dissidents sense cap recança, manté vigent la pena de mort, impossibilita la llibertat d’expressió a la premsa, practica tortura amb la seva gent de manera totalment impune, massacra la minoria Xiïta resident …..

Amb aquesta gent hi voleu qualsevol tracte?

Informe sobre els Drets Humans a l’Aràbia Saudí d’Amnistia Internacional 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment