Com vosaltres
17235
post-template-default,single,single-post,postid-17235,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Com vosaltres

Com vosaltres

Maslow va formular ja fa molt de temps la seva teoria definint 5 nivells de necessitats humanes, fisiològiques, seguretat, pertinença, reconeixement i autorealització. A cada nivell només s’hi podia accedir si s’havia completat el nivell inferior i així fins al darrer. Cadascú intenta pujar el més amunt possible de la piràmide, però no sempre es pot.

En el 3er nivell hi han les necessitats de pertinença, les socials o grupals que ens identifiquen amb d’altres individus què tenen uns valors, gustos, creences i objectius similars i ens integren per mera afinitat a un grup determinat en el qual ens sentim còmodes i compartim maneres de pensar i de fer.

Jo sóc català, independentista, republicà, progressista, pacifista i del Barça i no m’entenc de cap altra manera. Català, perquè m’estimo aquesta terra. Independentista, perquè vull ser lliure. Republicà, perquè no tinc vocació de vassall. Progressista, perquè somio una societat molt més justa, Pacifista perquè no suporto la violència i del Barça, perquè m’agrada el futbol.

Jo pertanyo als que es lleven ben d’hora, que decideixen les seves coses democràticament, que respecten els que no pensen com ells i no els agredeixen, que parlen i s’entenen en llengües diferents, que omplen de llaços grocs carrers i places, que es manifesten pacíficament amb un somriure a la boca, que aparten els comportaments violents dels entorns a on es mouen, que pugen cims com rebuig a l’arbitrarietat, que combaten el feixisme sense excuses, que pinten de colors la repressió policial, que s’emocionen amb el só d’un fiscorn o una tenora, que donen escalf i suport als companys presos, que són solidaris amb els immigrants, que lluiten contra els que els voldrien vençuts, que es planten davant les injustícies, que entonen el seu cant amb llàgrimes als ulls i que viuen sempre tossudament alçats …..

….. així, com vosaltres!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment