A quí votaria avui Hitler?
16616
post-template-default,single,single-post,postid-16616,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

A quí votaria avui Hitler?

A quí votaria avui Hitler?

Catalunya és un país pacífic, treballador i petit a on la gent s’aixeca al matí, treballa i conviu en català, castellà, anglès, francès, hebreu, swahili, àrab, bantú, xinès, paixtu, rus …. dia darrera altra, a totes hores, amb total i plena normalitat. L’educació, el civisme i la convivència presideixen una societat oberta, moderna i tolerant a on s’acull al forà com en pocs altres indrets, a on es practica la solidaritat i l’associacionisme. És terra erma per la llavor d’imposicions i de totalitarismes.

No em sobta gens l’interès dels qui de comparar la nostra realitat actual amb antigues etapes dictatorials i sanguinàries n’han fet mitjà de vida, en el relat bastard i mentider que lluita per a presentar-nos justament com no som nosaltres, precisament com mai hem sigut. Un poble que ha pecat per a buscar en excés el pacte i el diàleg i que massa vegades ha anat amb el lliri a la mà i ens han plogut d’arreu les hòsties, no se’l pot referenciar al feixisme, aquestes actituds són més normals en d’altres, per exemple dels qui s’entesten a banalitzar el Nazisme vinculant una consulta democràtica o quatre tuits a Hitler.

Jordi Cañas això ho sap, entre altres coses perquè ell i els seus companys del C’s diuen les barbaritats que diuen de tots nosaltres amb total llibertat a Catalunya, des d’institucions democràtiques com Ajuntaments i Parlament o des dels mitjans de communicació públics i no des d’un Ghetto o camp de concentració amb el cap rapat i pijames a ratlles com semblaria ser pel que denuncien. El que intueixo jo, i això no passa de ser pura entelèquia personal, és que un Adolf Hitler en la Catalunya actual escoltant el discurs que promouen els Rivera, Arrimadas, Girauta o Valls, votaria C’s …. per pura coincidència en el discurs …..

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment