Llibertat de què … ?
16584
post-template-default,single,single-post,postid-16584,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Llibertat de què … ?

Llibertat de què … ?

A veure si ho acabo d’entendre, el rei Felip VI pot disparar-me un tret al cap al vell mig de la plaça de Catalunya i ni tan sols el podrien jutjar per haver-ho fet, però si jo li faig un rap amb mala hòstia explicant en què es gasta els diners què entre tots li paguem o les comissions que guanya en els seus negocis, em podrien fotre pel cap baix quatre anys a la garjola, acusat d’injúries a la corona, enaltiment del terrorisme i no sé quantes coses més?. Ja sé, al rei no li deu agradar el Rap, però ves a mí tampoc m’agraden els reis.

El més que qüestionable punt de vista sobre el dret de llibertat d’expressió què tenen els tribunals espanyols, comparable a la interpretació de què és violació en casos flagrants com recent de “la Manada“, ha fet que @Valtonic surti per cames cap a Bèlgica per intentar defensar a fora el que li han negat aquí, però és que al darrera d’ell fan cua altres tretze rappers més de “la Insurgencia” amb el @PabloHasel al capdavant amb dues condemnes de dos anys sota el braç. Ja posats a fer, podrien condemnar també al Bertín Osborne a cadena perpètua, collons!!!

De petit, a l’Institut Vicenç Vives de Girona, recordo el merder que vàrem organitzar i els pals que vàrem rebre dels grisos, recent morir el dictador pel procès de la Torna dels Joglars, a on tots a una ens alçarem per a defensar el dret a dir el que es vulgui del malparit president actual de Tabàrnia. Al final es farà realitat el que va anunciar el PP de portar-nos a la situació pre-crisis que no va preveure Zapatero, estem gairebé com en els anys 40, doncs mira, objectiu assolit!!!

Per cert ja què hi som, ministre Zoido, podrieu mirar a qui posseu a vigilar les fronteres, més què res per qui ens pugui acabar entrant …….

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment