A destemps
16306
post-template-default,single,single-post,postid-16306,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

A destemps

A destemps

No et preguntis mai si ets feliç si no vols deixar de ser-ho, no et qüestionis d’on et neixen les il·lusions i els somnis, perquè s’esvaeixen. Arrenca i no paris de córrer, amb el cor ajupit fins que t’esgotis i sense alè, atura’t, per construir un instant nou i no miris enrere.

Tot són moments deixats i no goso ni dir-m’ho, ho noto quan el desig de cridar es venç, quan absents els somriures la mirada s’ajau a terra i es rendeix, tota sola, sense lluita.

Quan no tocava, a destemps i a deshora vaig començar a pensar-te sense voler, sense esperar, sense recança, de ple, amb el risc conscient de doldre i amb la por acceptada què fes mal.

Però passarà un altre hivern i més enllà de la primavera, mort ja l’estiu, amb la tardor vindran de nou les fulles a veure’m, altre cop molles, rojes i fredes i a ulls clucs tornaré a recordar, a dibuixar-te i dolçament escriure’t….

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment