NO, és NO!
16263
post-template-default,single,single-post,postid-16263,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

NO, és NO!

NO, és NO!

#NOésNO, ni sí, ni potser, ni cap altra cosa, és NO, ho hauria d’entendre fins i tot un primer de Barrio Sésamo d’aquests que a vegades vesteixen de jutges! El Patriarcat, fet sociocultural creat pels homes, s’ha mantingut en la història pretenent la inferioritat de les dones impedint la normalitat, per una simple qüestió de força física i d’apropiació del poder. La manca de voluntat per a redreçar-ho ha fet del masclisme un problema greu, molt greu.

El masclisme és letal per a la intel·ligència, pel raonament, per l’empatia, pel respecte, per les relacions. És el càncer que mata i viola, però també el que denigra, menysprea, anorrea, ridiculitza, discrimina, deshonora, envileix, vexa ….. i ho fa de manera quotidiana, ni ens n’adonem, és letal per a les dones que el pateixen, pels homes que el perpetren perquè els destrueix l’ànima i també pels que callen, miren cap una altra banda i no diuen res. Per a vèncer al final s’ha de guanyar aquesta primera batalla i aquí hi ha de ser tothom!

Els animals s’organitzen en manades per protegir-se dels atacs d’altres animals o per a caçar, no violen ni busquen en la submissió més perversa de les femelles el seu objectiu de plaer. El que hauria de ser l’animal racional per excel·lència, no solament ho practica, en grup o a soles, sinó que en fa ostentació buscant el reconeixement quan l’hi hauria de portar la condemna més estricta, severa i exemplificadora, perquè d’altres que poguessin tenir les mateixes intencions, s’ho repensin, sense la impunitat de la qual gaudeixen ara, ni possibilitat del perdó.

Segurament poques vegades uns jutges havien tingut l’oportunitat per a començar a modificar les coses, en comptes d’això han decidit decebre’ns a tots i convertir-se en part de la manada que jutjaven, espero que els del TSJN no decideixin ells també formar-ne part i rectifiquin.

pd-Quan vaig tenir la Niona entre les meves mans vaig adquirir el compromís de protegir-la sempre, lluitar contra aquest problema és fer-ho també, no callant!!! (“els petits gestos són importants” Capità Enciam, dixit!!)

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

2 Comments
 • Nlaudo
  Posted at 23:22h, 03 maig Respon

  Millor dit impossible!!

  • admin
   Posted at 12:37h, 05 maig Respon

   Tot i lo dolent de la sentència, potser hauríem de buscar en la part bona el gran moviment de repulsa i indignació que ha generat. A veure si entre tots som capaços de forçar a qui li toca, canviar aquesta aberració jurídica i que d’ara endavant es facin les coses com s’haurien d’aver fet sempre!!

Post A Comment