I te n’adones
16232
post-template-default,single,single-post,postid-16232,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

I te n’adones

I te n’adones

I te n’adones de cop, quan una veu recent et remou la vida, passant de puntetes pel teu costat, sense fer soroll, com si no hi fos. I fa que se t’obrin els ulls buscant-la i què els batecs del cor s’accelerin, adolescents i folls.

I te n’adones de sobte quan una rialla nova t’agafa de bracet, t’envolta, t’abraça, t’engronxa, quan et trobes jugant sota la pluja, mullant-te la cara corrent de nit per carrers que desconeixies i ni t’importa.

I te n’adones quan sense saber perquè, canvies el gest adust i sec per alegria, els ulls et brillen i oblides silencis i pors. Els sentiments no et confonen i passen lleugers pel mig d’aquell cap que no para de donar voltes (….. masses voltes…) i el que t’abriga es torna tranquil, seré, transparent i calm.

I te n’adones quan dolces pessigolles irrecognoscibles et travessen l’ànima de punta a punta i estas content, t’emociones, de nit fins a l’albada, avui, demà, demà passat ……. i te n’adones.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

2 Comments
  • admin
    Posted at 12:38h, 05 maig Respon

    per culpa d’una profe …. 😉

  • Nlaudo
    Posted at 23:25h, 03 maig Respon

    Preciós

Post A Comment