Amb els ous ben plens
16221
post-template-default,single,single-post,postid-16221,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Amb els ous ben plens

I al final s’ha fet evident el que ja sabíem, l’EspaÑa actual té poques diferències amb la del segle XVè, la que cremava en les fogueres dones sàvies a qui anomenava bruixes. O amb els conqueridors que en nom de la grandesa d’un imperi, arrencaven de soca arrel civilitzacions senceres arreu, a Amèrica se’n varen fer un tip de matar gent invocant Espanya i Déu.

No fa massa, de la mà d’un president nord-americà alcoholitzat que s’ofegava menjant galetes i un altre amb etiqueta de progressista de cognom que començava per Bla i acabava per ir, l’Aznar, el nostre mini-Hitler particular va iniciar la croada contra els infidels i d’un cop de peu va engegar a la merda el vesper de l’Orient Mitjà, des de llavors, els morts, per efecte directe de la guerra en el territori i per la reacció terrorista en el món sencer, es compten per milions. Però no patiu que a aquests tres no hi haurà cap jutge Llarena que els apliqui cautelars.

I ves que tot això d’ahir no sigui el millor que ens hagi pogut passar per arrenglerar ja d’una puta vegada tots a una i anar sense excuses cap al destí que els catalans ens havíem marcat, la República. Perquè si els partits i els seus polítics no ens són capaços que s’apartin! Quan arriba el moment en què a la gent no ens tremolen les cames i no ens deixem humiliar i hem de triar entra abaixar el cap o lluitar, s’assumeix sense cap recança el preu de les nostres pròpies vides si cal.

I ara som aquí ja ……. amb els ous ben plens!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment