Som catalans
16176
post-template-default,single,single-post,postid-16176,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Som catalans

Som catalans

Som catalans, reflexius, tolerants, generosos i oberts, acollidors, resistents, innovadors i compromesos, políglotes, resilients, solidaris i treballadors. 

Som catalans, respectuosos, inclusius, idealistes i negociadors, orgullosos, empàtics, emprenedors i cosmopolites, confiats, assenyats, ponderats i somiadors.

Som catalans, forts, socials, decidits i tossuts, il.lusionats, atrevits, agoserats i durs, empoderats, murris, obsessius i col.laboradors.

Som catalans, republicans, demòcrates, lliures i lluitadors.

Republicans i lliures!!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment