Som República!
16168
post-template-default,single,single-post,postid-16168,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Som República!

Som República!

Clareja el dissabte i no, no estic somiant, les primeres hores de la Repúplica ja han passat i no ens ha fet ni mal!

Ahir al mateix temps que els nostres veïns d’Espanya posaven en marxa la carta en blanc del 155, còpia literal del article 48 de la Constitució Weimar, pont de plata per què un tal Adolf Hitler s’arrapés al poder i creés el 3er Reich provocant 36 milions de morts, nosaltres a crit nú, declaràvem pacíficament la nostra llibertat, fins i tot en això la diferència. 😋

Il.lustracio Eduard Altarriba

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

1 Comment
  • PUIGCARBÓ
    Posted at 11:52h, 29 octubre Respon

    Eduard, no som res, o deixarem de ser república demà a les 9 del matí. Aquesta tropa ens han fallat, sobretot Junqueras.

Post A Comment