The King’s Speech
16155
post-template-default,single,single-post,postid-16155,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

The King’s Speech

The King’s Speech

Quan un borbó decideix fer servir una de les poques parts del cos que els funciona, la polla, poden passar vàries coses; Què surtin Korines, Nadiuskes o Bàrbares Rey a grapats, pressumptes fills bastards demanat paternitats o algun discurs com el d’ahir, poques coses més.

A part de comissionar multimil·lionàriament les vendes d’armes a Califats àrabs amics que financien desprès els quatre caps calents d’Isis que rebenten a bombes a la nostra gent o es tiren en furgonetes rambla avall, un rei hauria de servir per alguna cosa més que per amenaçar el personal, li dono una idea, fer d’abanderat en contra de la corrupció i podridura d’un Estat del que n’és el cap.

Ja sé que per a un tiu que du mocasins per no haver de fer-se el nús de les sabates és prou exigència demanar-li què exerceixi la ùnica competència constitucional que hauria d’exercir, ser neutral en un conflicte entre súbdits i mediar. Perquè quan aquesta setmana declarem la independència, què ho farem, què els ha donat permís per fer als del PP? Què els què varen agredir àvies/avis,nens/nenes, homes/dones aquest diumenge a cops de porres, bales de goma i gas lacrimògen, utilitzin ara munició real i ens matin? heu obert la veda del “a por ellos” només per voler votar? ……… fins a on collons sereu capaços d’arribar?.

Els catalans no tenim ni por ni rei! Sí per defensar el que heu sigut incapaços parlant us calen tancs, metralletes, pistoles, granades, míssils de mitjà abast, cavalleria i porres, ja podeu començar què aquí us estarà esperant un país minat amb gent de mans alçades i somrient defensant el seu destí, ………. la història ens jutjarà a tots plegats …….

I un apunt final. Ja és curiós sr. Rafael Hernando, portaveu del PP en el Congrés, què ens compari sempre amb el NaZisme quan el franquisme és tan a prop seu? és que té algún registre genètic que li ho impedeix fer?

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment