El timbaler del Bruc
16138
post-template-default,single,single-post,postid-16138,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

El timbaler del Bruc

El timbaler del Bruc

Explica la llegenda que el 1808 en plena guerra del Francès un noiet va foragitar l’exèrcit de Napoleó, armat amb un humil timbal i multiplicant el só dels reus repics pel Massís de Montserrat. A l’invasor, que era molt nombrós, li van tremolar les cames i va fugir.

Va fer fora l’enemic sense disparar ni un sol tret, repicant un petit timbal sense parar. Prenem-ne nota.

L’#1oct2017 somrient, els timbals tornaran a retronar, pacíficament pels carrers, per dir ben alt el què volem sense parar, dies, setmanes i anys si cal ……… i ells tambè marxaran.

pd-(nota poc poètica dedicada els què varen encoratjar ahir a Andalusia a la Guàrdia Civil al crit de  “a por ellos“) Vosaltres no teniu timbal.

Il.lustració de José Bardasano (1936)

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment