El nan saltarí
16126
post-template-default,single,single-post,postid-16126,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

El nan saltarí

El nan saltarí

Saltava el nan tot ballant una dansa encisadora, a ritmes de música dolça i suau com les que a la gent els agrada sentir. I barrejant-se les notes de la flauta entre el soroll dels cascavells que duia cosits a les set puntes del seu barret, anava embriagant els qui presenciaven l’espectacle emmudits, confonent demagògia amb saviesa i arrabassant-los criteri i voluntat de saber.

I el nan reia fent grans escarafalls provocant els elogis dels que l’escoltaven. Els seus crits disfressaven de veritat el vers, tornant muts als altres i cecs a ells, mentre el timbal eixordava i la dolçaina abraçava amb el seu ritme seductor, tots anaven queien en l’acord i la convicció què el nan éra savi, el rei.

El nan reia amb força en veure embadalits els que l’escoltaven, sense caure en que la música que tocava i les lletres que anava escopint, no eren més que màgia vella, una colla d’encanteris per a fer ballar les serps i conduir-los a la cleda per a recloure’ls allí …… terceres vies abans en deien …….

Però el nan, no éra ni savi ni rei …….. tan sols un nan ….

Homes, homenots …………… i folloneros

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment