FaceTrump
16097
post-template-default,single,single-post,postid-16097,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

FaceTrump

FaceTrump

Hòsties tú,  obro avui el Facebook i em surt una petició d’amistat del Trump!!!! Tota la tarda que porto intentant explicar-li a ell i a la Hicks, l’esgarrapacristus de cap de comunicacio del Donald que s’estava equivocant, que jo no era l’Edward Pug aquell que estava buscant i que es veu havien estat companys de primària allà pel Queens, però res de res, collons amb el Trump!!

És que al tiu aquest quan se li fot una cosa al cap no hi ha maneres de fer-lo canviar d’idea, ell no s’equivoca mai, ni amb el mur dels mexicans, ni amb el vetus als immigrants de l’OM, ni amb les guerres comercials, ni amb els arancels, ni amb la negació del canvi climàtic, ni amb els hackers russos, res a fer, amigou, amigou…. mi amigou!!!! em diu el gilipolles …….

Mira que li he dit ple de vegades que no soc l’Ed de Winsconsin, que soc un independentista català cridaner d’aquells que la fiscal Magaldi no oblida la mirada ni quan dorm, bah!, com si sentis ploure. M’ha demanat una samarreta fluorescent de les del #11S2017 que li penso enviar en tallatge XXXXL a veure si soc capac que se la possi i es faci una foto i la passejo amunt i avall per internet imitant el Margallo i els seus amics subornats.

No em vull ni imaginar el Rajoy quan el vegi embotit dins la samarreta de l’ANC pel Facebook ………. suposo que no li enviarà la Guàrdia Civil!!!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment