JB amb GingerAle
16078
post-template-default,single,single-post,postid-16078,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

JB amb GingerAle

JB amb GingerAle

Mira lluny, més, molt més ….. fins el lloc a on les imatges s’esborren i els olors es difuminen en un de sol. Fins a on els sorolls es confonen amb músiques que estiren el record, fins allà a on el blanc és negre i el negre, blanc ….. i els verds, grocs i vermells es fonen.

Ves més enllà a on escoltis el passat parlan-te a ras d’orella, fen-te pessigolles xiuxiuejant, recorda sentiments, reviu en secret com de fort batega el cor quan t’enamores, com somrius, com enyores, com dol …….

Paga la penyora, per sentir l’escalf d’una benvinguda impostora, tasta el viu de la mentira volguda i el sabor metàl·lic de les derrotes. Jugant a ser qui vols, obvia el dolor …. i què per una puta vegada, només tú importes!

Il·lustració Núria Fragó

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment