Ta loku el Trump?
16057
post-template-default,single,single-post,postid-16057,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Ta loku el Trump?

Ta loku el Trump?

Ui, ui, ui. Un grup de psicòlegs i psiquiatres nord americans han dit que al Trump li patina l’embrague, ai si us ha escoltat! Es veu que se’n han adonat ara, dos mesos despres de ser president, que fa i diu coses rares ….. i l’any i mig llarg que ha durat la campanya, primer dels republicans i desprès presidencial, què no en feia? Ah! Què no creien que anés a guanyar, és clar.

Amb un informe com aquest a Amèrica t’agafen d’una grapada i en cinc minuts et reclouen en un frenopàtic com en “Alguien voló sobre el nido del cuco” sense possibilitat de sortir-ne mai més. Al Trump a veure qui té els pebrots de treure-li el comandament a distància nuclear de les mans, ara que l’ha configurat a zeros per no perdre el temps memoritzant. Ja podeu anar presentant informes, va!

Ja ens hi anirem acostumant a veure el president americà amb els ulls desorbitats, vermell com un pebrot penjant el telèfon a algun colega o etzibant al del New York Times o Washsington Post allò de “tu errres muy malo, siempre negatifo, nunca positifo” ……. ai no que aquest éra el Van Gal.

Hòstia doncs ben mirat vols dir que no son germans?

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment