Ui si, quina por!
16040
post-template-default,single,single-post,postid-16040,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Ui si, quina por!

Ui si, quina por!

T’entenc petita fiscal Magaldi, com català independentista encaixat com un moble de l’IKEA en la immensitat de l’imperi em cagaria potes avall si un grup de caps calents em digués a cau d’orella, “feixista de merda” davant del TSJC i envoltada de Mossos d’esquadra amples com armaris de quatre portes, de fet és el que em passa escoltant tertúlies de ràdios públiques i privades titllant-nos de Nazis i proposant un “bon afusellament” pel Mas. Posats a fer que siguin originals, de president ja ens en varen matar un!

No sé què en pensaria de les amenaces recurrents de l’ús de la força militar amb les que tipus amb gorra de plat i més estrelles que un cel de nit de tramuntana, demòcrates reconvertits d’aquells de tota la vida, amenacen de bombardejar-nos. Es repeteixen altre vegada, això ja ens ho han fet una pila de cops, la darrera el 1938 a Barcelona, resultat del “susto”, 1000 morts, 118 d’ells nens.

El més curiós de tot és que quan tot això passa, petita fiscal Magaldi, vostè i els seus companys callen com a putes, mirant cap a l’altre costat ….. això sí no se’ns passi pel cap posar una urna que si no ens veurem en els tribunals.

Si tant preocupada està per la seva integritat física, petita fiscal Magaldi, deixi de fumar com un carreter, les conseqüències del tabac l’haurien d’espantar molt més que un sobiranista català cridaner!!

I jo, per aquí, tonto de mí, volent votar i cagadet, cagadet de por!!!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment