Rússia, país estrany
15923
post-template-default,single,single-post,postid-15923,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Rússia, país estrany

Rússia, país estrany

Rússia és un país, si més no estrany. Misteriós, fosc, desconegut, idealitzat a voltes, però sobretot estrany. N’hi va haver prou amb què una mica d’obertura del Gorbatxev ens fes caure la vena dels ulls de la gran mentida comunista-marxista-leninista-trotskista ….. Una potència mundial militar que encara ara en l’època post URSS, es permet mirar els ulls del món amb aquell posat de supèrbia dels reials. Tenir un Putin omnipotent porta a coses que ara veurem en els EUA amb Trump, i si no, doneu-li temps.

Rússia és un país molt estrany, que en els darrers dies ens ha fet posar el crit al cel perquè el seu Parlament, la Duma, vol aprovar una llei, ens expliquen, que permetrà la violència de gènere, 36.000 agresions i 14.000 morts l’any declarades. El fet és molt més greu perquè el que volen fer en realitat és legalitzar la violència DOMÈSTICA en general, permetent el maltractament i abusos a les dones, els nens, a la gent gran i tot bitxo vivent que visqui sota el mateix sostre del descerebrat agressiu de torn que tingui una botella de vodka a l’abast i la força física suficient per exercir-la. Uns 250.000 casos l’any, es calculen, perquè no hi han dades oficials.
Rússia és un país tant estrany, a on fins i tot han desaparegut en els darrers anys, milers de dissidents del poder oficial, molts milers, entre polítics, activistes de barri, intel·lectuals lliures, blocaires, periodistes, artístes, cantants i un munt de gent normal, homes i dones, que fa fredar. A on per llei els drets dels homosexuals, gais i lesbianes, han quedat tant per sota del nivell de les rates del clavegueram que s’organitzen batudes per caçar-los pels carrers en total impunitat, simplement per que no els agrada la seva tendència sexual, des d’on es disparen míssils contra avions civils en espai aeri internacional mentre s’envaeixen països sobirans, Ukraïna, Txetxènia, Siria, Georgia, Kosovo, Moldàvia …. provocant veritables massacres entre els ciutadans i ciutadanes indefensos i a on fins i tot, es manipulen les eleccions presidencials del país més potent del món (??) per a fer president Donald Trump.
Si podèssim sumar totes les víctimes mortals que s’estan produïnt a les costelles de Rússia des de fa temps, sen’s posarien els pèls com xinxetes, hi ha algú disposat a agafar la calculadora i sumar?
 
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment