Visca els tres reis!!!!
15916
post-template-default,single,single-post,postid-15916,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Visca els tres reis!!!!

Visca els tres reis!!!!

Qui ho diu que els reis son els pares? ni els meus companys d’escola primer, els d’EGB desprès i més tard els de BUP, COU i Universitat em varen poder convèncer. Fins i tot els grapalluts de la mili, els molts capullos se’n enfotien entre imaginària i guàrdia i els descreguts de l’oficina ho varen intentar sense aconseguir-ho, 56 anys porto resistint les andanades que cada 5 de gener em volen fer trontollar quan la màgia d’aquests dies comença en entregar la carta al patge negre, anant-los a esperar sota un fred de justícia fanalet, estelat o no, en mà, sopar aviat per anar a dormir d’hora però abans omplir el balcó amb menjar pels camells, la nit de son induida avui pel Lorozepam i la il·lusió de l’endemà per obrir els regals és tot una gran mentida, au và!!

Doncs avui quan m’he aixecat, en el menjador hi havia una caixa mooooollllltttttt grossa, embolicada amb paper de regal i amb un llaç, enorme, rodó i vermell que s’obria estirant-lo suaument d’una punta i una cartulina manuscrita que deia “#dels tres reis mags#”  i sabeu què? quan l’he obert a dintre hi he trobat una mica de felicitat, molts somriures i alguna llàgrima, tres abraçades d’aquelles que t’abriguen i molts petons ensucrats, un piló de picades d’ullet amagadets a sota d’uns t’estimo embolicats i moltes ganes de viure i de mirar endevant, tot plé d’esperances escampades aquí i allà i il·lusions que s’arrapen a la pell i no te les pots arrencar, el brillant dels ulls dels que els agrada de veure’t i l’escalf dels qui t’estimen de veritat.

Qui ho diu que els reis son els pares? ara diran que el tió tampoc és veritat quina colla!!!

Visca els tres reis, de l’Orient, que porten coses a tota la gent ………..

Fins l’any vinent, majestats

il·lustració de: Jerome Snyder
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

2 Comments
 • cesc
  Posted at 19:42h, 06 gener Respon

  Doncs lamento comunicar-te que els reis són els pares i els avis, llevat que et diguis Leonor o Sofia, i tota aquesta historia tant màgica no ès més que una bonica i alhora cruel mentida.que es perpetua encara no sé perqué, any rere any,,,,

  • admin
   Posted at 10:38h, 07 gener Respon

   Hola Cesc, company!! Ara feia temps que no parlàvem!! Què tal tot plegat, Nadals a part?

Post A Comment