collons amb l’estelada!!
15911
post-template-default,single,single-post,postid-15911,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

collons amb l’estelada!!

collons amb l’estelada!!

Quan ajuntes estelada i fanalets, ja l’hem liada. Bé, quan juntes estalada i qualsevol altra cosa ja l’hem liada, passa igual quan es parla de bilingüisme que fins i tot els de Ciutadans hi estan d’acord però quan un dels “bi” és el català, cagada pastoreta.

No sé que té tot el que respira identitat catalana que excita tant els espanyols en general, ja veus un poble que porta les seves aspiracions de ser, amb una inofensiva reclamació de banderetes grogues i vermelles, espanta més que els gihadistes malparits. Això algú s’ho hauria de fer mirar i no precisament nosaltres.

La collonada del fanalet és l’evidència que no ens en passen ni una, si fossin tant lluitadors per preservar els drets dels infants quan la guàrdia civil o l’exèrcit els va a fer a l’escola exibició d’armament lleuger sense cap problema, ara això si, ui l’estelada, arma de destrucció massiva!!!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment