Una qüestió d’ous …..
15903
post-template-default,single,single-post,postid-15903,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Una qüestió d’ous …..

Una qüestió d’ous …..

Només a un independentista català sediciós, li podia passar pel cap explicar-li a un jutge espanyol, com s’ha de fer una truita. I encara més com manipular uns ous per a fer-la, justament a ells, els jutges espanyols, que en podrien escriure un tractat de dues-centes mil pàgines de com tocar els ous dels catalans, amb 300 anys de pràctica ni t’ho explico!!!!

Perquè a on s’ha vist l’atreviment de trencar un ou, la gosadia de batre’l amb una forquilla i la inconsciència de posar tot el contingut dins l’oli roent d’una paella, ells que els ous se’ls mengen en crú i de dos en dos. Qüestió d’ous els hem d’anar explicant als jutges, especialment els de l’Audiencia Nacional, que fins i tot se’ls foten amb clova, en saben un colló d’ous, amb un parell en fan jurisprudència!

Perquè al final, a Espanya que hi pot haver més subversiu i perillós que trencar un parell d’ous per a fer una truita, amenaçar-te de mort des d’un mitjà públic sense quedar ni vermell nomès per voler la independència? Au vinga …….

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment