El dia que els EUA varen voler ser com Espanya
15887
post-template-default,single,single-post,postid-15887,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

El dia que els EUA varen voler ser com Espanya

El dia que els EUA varen voler ser com Espanya

I un bon dia els nord-americans varen decidir ser com Espanya i votar un arrogant, explotador, corrupte, mentider, xenòfob, homòfob, racista, masclista per a president ….. com diu l’Àngel, aquest tiu no fa per casa.

No n’hi va haver prou que Hillary es presentés amb el màxim actiu de ser la 1ª candidata dona de la història, la muller del expresident al que Levinsky li va confondre la tita amb un pitagol en el despatx oval de la Casa Blanca. De Llivia, Síria i Hondures hi passem de puntetes ……

No cal analitzar els motius que més de 60 milions de nord-americans tinguessin per fer-ho, com tampoc el que ha portat a un partit d’esquerres a fer president el cap del partit més corrupte dels darrers 100 anys. A Espanya com a Nord Amèrica a vegades també es vota amb la polla, encara que ens vulguin fer creure que ho fan amb el cap.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment